Första skoptaget

Efter många år är vi nu där då första skoptaget är gjort. Från drömmar som vi sedan bearbetat i huvudet och på papper har nu blivit verklighet, vi har börjat att förbereda för byggandet av vår trädgårdshandel. Det är ett stort ögonblick. Äntligen får vi arbeta praktiskt, esteter som vi är!
Gillar ordspråket: det finns ingen stig men om två börjar gå blir det en.
Nu ska ni veta att jag inte är den bästa på ordsrpåk, kan bli väldigt fel ibland men det bjuder jag på. Ex är att när Anette och jag åkte ner till Dingle, en av de många gångerna så satt vi på vårt rum i Håby. Anette berättade att hon kommit på ett namn för vårat företag; Växtzon4...jaaa det känndes så rätt och bra, perfekt "det skriver vi i sand" sa jag! Anette såg frågande på mig och sen skrattade vi så vi nästan kissade på oss. Naturligtvis menade jag "det skriver vi i sten" Växtzon4 blev det :)
Vänligen Eva

-

-