Snart dansar Eva på borden

I det förra blogginlägget skrev jag om växtzoner, att vi i Sverige har 8 zoner och utöver det fjällregion om några dagar ska jag passera alla zoner från 4 till fjällregion. Jag vet inte riktigt hur det kommer sig men jag tror att det kan vara någon sorts kombination utifrån ett familjegemensamt beslut att inte åka utomlands, norrut har vi aldrig varit, jag skulle vilja se midnattssolen och att alla ganska mycket tycker om att fiska så nu bär det iväg mot norr jag ska snart lämna ”bekväm mark”. Lite orolig är jag, inte för att leva under enklare förhållanden som att gå på utedass, inte ha någon el eller tillgång till dusch utan mer avsaknaden av uppkoppling mot världen, jag kommer inte ens att kunna ta upp telefonen för att se vart jag är någonstans, och varför har jag inte skaffat mig en karta jo för att jag är så inkörd på att jag kan lösa nästan alla problem som dyker upp genom min telefon så att jag inte ens tänkt tanken för än nu, däremot har jag förberett mig på andra sätt som hur man hanterar ett flugfiskespö, börjat skriva en packlista som just nu består av två saker kikare och mössa jag har även köpt en liten batteridriven bokficklampa och boken ”intelligenta växter”. På bokens framsida läser jag den finstilta texten ”denna bok är inget mindre än en sommarläsning som utvidgar själen” vad kan passa bättre under en vecka mitt ute i ingenstans ovanför trädgränsen bortkopplad från omvärlden och upplyst av midnattssolen? Hej då på ett tag nu dansar Eva på borden på växtzon 4.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

växtzon4

Länkar

-

Etikettmoln

-