Om oss

Jag hör några som pratar utanför fönstret och jag tittar ut för att se vad som står på, där står Maja och den nya hemkunskapsläraren som rotar runt bland växterna i atriumgården. Hon gnider fingrarna på några blad och luktar sedan på fingrarna. 
–Men det här är ju eukalyptus!
Jag harklar till och presenterar mig.
 -Hej jag heter Anette.
Den nya hemkunskapsläraren sträcker fram handen.
–Hej jag heter Eva.

Fem år senare och efter flera gemensamma konstprojekt går vi vid kajen i Öregrund och pratar om framtiden vi leker med olika idéer och så slår det oss, vi borde öppna en handelsträdgård. Idén liksom blockerar allt annat som borde tänkas där uppe och upptar allt focus. Idén känns självklar, ja vi borde öppna en handelsträdgård.
Fem år senare, utbildningen till trädgårdsmästare är avslutad, affärsplanen klar, kontakt med bank, arbetsförmedling och mentorer upprättad och bygglovet godkänd nu kör vi.

Följ vår resa under "Just nu" eller klicka in på våran Instagram!
 

Eva Perpåls

Trädgårdsmästare, konstnär och en kock som tar smakupplevelsen till nya nivåer.
Hos Eva finns inga begränsningar på vad man kan eller inte kan göra. Med konstnärlig känsla och ett lockande skratt händer magiska saker både i rabatten och på tallriken. Eva delar generöst med sig av sina kunskaper vare sig det handlar om växter, konst eller smakupplevelser. 
 

Anette Jonsson Sundell

Trädgårdsmästare, konsthantverkare och inredningsarkitekt med huvudet fullt av idéer.
Hos Anette finns en obegränsad källa av kreativitet och gärna på ett nytänkande sätt. Med lugn och eftertänksamhet får problemen lösningar som påminner om en kovändning och där resultatet blir en höjdpunkt.